Politica de Retur

Returul produselor achizitionate online prin intermediul site-ului www.pest-fight.ro se supun Ordonantei nr 34/2014 ce vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare. Si a Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 04/06/2014.
1. Organizatorul
S.C. Max fresh clean S.R.L, ( numit in cele ce urmează “Organizatorul” ) cu sediul in Bucuresti, str. Cupolei , nr. 1 sector 6 numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/2490/2020 avand numarul de Operator de baze de date 27353 din 8.11.2020


Obiectul Regulamentului
Obiectul regulamentului il constituie stabilirea conditiilor in care clientii, pot returna produse achizitionate de la Magazinul sau Site-urile Pest-fight.ro . Produsele defecte nu fac obiectul prezentului regulament.
Conditii de retur
Produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
Se accepta maxim returul a 3 (trei) produse in cursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.
In plus nu se vor accepta la returnare produsele care reprezinta o comanda speciala (a clientului) sau au in componenta produse consumabile si acestea nu sunt sigilate.
In urma verificarii starii produsului , daca se constata ca nu indeplineste conditiile pentru retur Magazinul va informa direct Clientul.  Produsul va fi returnat prin curier, cu plata la destinatie. In acest caz clientul va suporta costul transportului de retur, conform declaratiei date la momentul predarii produsului pentru constatare.In cazul cererilor de retur online, clientul este obligat sa trimita produsul prin curier in termenul – de 5 zile lucratoare, de la formularea cererii pe site. In cazul depasirii termenului, cererea se considera anulata.


Timpul
Rezolutia la cererea de retur va fi trimisa clientului, printr-un mijloc de comunicare agreat (telefonic, email, fax, etc), in maxim 14 zile calendaristice de la preluarea produsului de la curier. Termenul de returnare al banilor, pentru cererile aprobate, este de maxim 10 zile lucratoare de la data aprobarii returului;

I. Informații generale
S.C. Max fresh clean S.R.L detinatorul “pest-fight.ro“, are notificarea numarul 34269 din 9 septembrie 2020 la registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. S.C. MAX FRESH CLEAN S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea informaţiilor (Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea daleor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice). Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale MAX FRESH CLEAN S.R.L., cu sediul in str. CUPOLEI, nr. 1, sector 6 Bucuresti, cod postal 75000, România. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, pest-fight.ro
II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 Dacă sunteți client al pest-fight.ro, S.C. MAX FRESH CLEAN S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați PEST-FIGHT.ro, de exemplu comportamentul/preferințele/obișnuințele dumneavoastră în cadrul pest-fight.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin pest-fight.ro sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea pest-fight.ro.Dacă pentru a vă crea cont de utilizator în pest-fight.ro, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, MAX FRESH CLEAN S.R.L. va prelucra următoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail. În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pest-fight.ro, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de MAX Fresh clean S.R.L., iar contul creat va fi șters automat. II.2. Dacă sunteți vizitator al pest-fight.ro, MAX FRESH CLEAN S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării pest-fight.ro, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul formularului pentru întrebări sau reclamații, în măsura în care îl completați. II.3. Dacă aplicați pentru un job în cadrul Max fresh clean S.R.L. în calitate de candidat, prin accesarea secțiunii Cariere disponibilă pe pest-fight.ro, Max fresh clean S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experiență precum și orice alte date incluse în documentele pe care alegeți să le încărcați în această secțiune. II.4. Dacă sunteți persoană de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri, Max fresh clean S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră de contact, cum ar fi nume și prenume, adresă de e-mail și telefon pe care le furnizați în contextul inițierii sau desfășurării relației contractuale cu Partenerii sau potențialii Parteneri.
III. Scopurile și temeiurile de prelucrări
Dacă sunteți client al pest-fight.ro, Max fresh clean S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și pest-fight.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate. Informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Max fresh clean S.R.L.. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Max fresh clean S.R.L..pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Max fresh clean S.R.L. în contextul serviciilor prestate prin intermediul pest-fight.ro, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonati.